Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Family Secrets

Family Secrets

31/08/2022 | Flixfilm

Family Secrets på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Eliza Rycembel, Izabela Kuna, Malgorzata Mikolajczak
Spilletid: N/A
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Bruden. Brudgommen. Og svigerforældrene. Alle har de noget at skjule. Men da en ung mand forsvinder, finder hemmelighederne vej til overfladen.

Family Secrets (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Family Secrets på YouTube.Se Family Secrets på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Family Secrets (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Family Secrets (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Family Secrets, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Family Secrets er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar