Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Famous in Ahmedabad

Famous in Ahmedabad

15/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Famous in Ahmedabad på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Short, Comedy, Drama, Sport
Instruktør: Hardik Mehta
Skuespillere: N/A
Spilletid: 29 min
Land: India
Sprog: Gujarati
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: Følg en almindelig 11-årig dreng, når han forvandles til en farverig konkurrent for at forsøge at vinde Indiens største drageflyvningsfestival.


Se Famous in Ahmedabad på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Famous in Ahmedabad havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Famous in Ahmedabad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Famous in Ahmedabad herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Famous in Ahmedabad er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Famous in Ahmedabad stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar