Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Famous in Ahmedabad

Famous in Ahmedabad

15/12/2016 | Flixfilm

Famous in Ahmedabad på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Short, Comedy
Instruktion: Hardik Mehta
Skuespillere: N/A
Spilletid: 29 min
Land: India
Sprog: Gujarati
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Følg en almindelig 11-årig dreng, når han forvandles til en farverig konkurrent for at forsøge at vinde Indiens største drageflyvningsfestival.

Famous in Ahmedabad havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Famous in Ahmedabad på YouTube.Se Famous in Ahmedabad på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Famous in Ahmedabad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Famous in Ahmedabad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Famous in Ahmedabad, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Famous in Ahmedabad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar