Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fan Girl

05/11/2016 | Flixfilm

Se Fan Girl på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Family, Music
Instruktør: Paul Jarrett
Skuespillere: Scott Adsit, Nadia Alexander, Pico Alexander, Susan Blommaert
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: En kreativ highschool-elev drager ud for at lave et filmprojekt om sit yndlingsband og forsøger at komme dem ind på livet med hjælp fra sine venner og sin mor.


Se Fan Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFan Girl havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fan Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fan Girl herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fan Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fan Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar