Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fanático

Fanático

29/07/2022 | Flixfilm

Fanático på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en trapkunstners største fan forsøger at overtage sit idols personlighed, finder han ud af, at det ikke er helt så nemt at være superstjerne.

Fanático (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fanático på YouTube.Se Fanático på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fanático (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fanático (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fanático, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fanático er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar