Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fangbone

01/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Fangbone på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Colin Doyle, Taylor Abrahamse
Spilletid: 23 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: En ung barbar bliver på magisk vis transporteret fra det fjerntliggende Transkranien og slår sig sammen med en dreng for at beskytte sit hjemland mod en ond troldmand.


Se Fangbone på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fangbone (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fangbone (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fangbone herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fangbone er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fangbone (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar