Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Fanny og Alexander

Fanny og Alexander

15/07/2023 | Flixfilm

Fanny og Alexander på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Instruktøren Ingmar Bergmans drama skildrer en familie i krise efter patriarkens død, hvilket efterlader hans kone desperat efter at give sine børn et stabilt liv.Se Fanny og Alexander på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fanny og Alexander havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fanny og Alexander på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Fanny og Alexander ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fanny og Alexander stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fanny og Alexander, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fanny og Alexander er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar