Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fantaghirò, en busca del Kuorum

Fantaghirò, en busca del Kuorum

23/09/2022 | Flixfilm

Fantaghirò, en busca del Kuorum på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Prinsesse Fantaghirò blev født til noget stort: at redde sit land fra mørkets kræfter og finde ægte kærlighed. Men opgaven bliver ikke let.

Fantaghirò, en busca del Kuorum havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fantaghirò, en busca del Kuorum på YouTube.Se Fantaghirò, en busca del Kuorum på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fantaghirò, en busca del Kuorum ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fantaghirò, en busca del Kuorum stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fantaghirò, en busca del Kuorum, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fantaghirò, en busca del Kuorum er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar