Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fantastic Beasts and Where To Find Them

Fantastic Beasts and Where To Find Them

27/09/2017 | Flixfilm

Se Fantastic Beasts and Where To Find Them på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: David Yates
Skuespillere: Eddie Redmayne, Sam Redford, Scott Goldman, Tim Bentinck
Spilletid: 132 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Khmer
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Under et besøg i New York i 1926 afdækker den modige og excentriske troldmand Newt Scamander en skummel plan, der truer troldmandsfællesskabet.

Fantastic Beasts and Where To Find Them (Fantastiske skabninger… og hvor de findes) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fantastic Beasts and Where To Find Them på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fantastic Beasts and Where To Find Them (Fantastiske skabninger… og hvor de findes) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fantastic Beasts and Where To Find Them stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fantastic Beasts and Where To Find Them, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fantastic Beasts and Where To Find Them (Fantastiske skabninger… og hvor de findes) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar