Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fantastic Beasts and Where To Find Them

27/09/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2016
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: David Yates
Skuespillere: Eddie Redmayne, Sam Redford, Scott Goldman, Tim Bentinck
Spilletid: 133 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Khmer
IMDB-bedømmelse: 7.4

Resumé: Under et besøg i New York i 1926 afdækker den modige og excentriske troldmand Newt Scamander en skummel plan, der truer troldmandsfællesskabet.


Se Fantastic Beasts and Where To Find Them på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fantastic Beasts and Where To Find Them (Fantastiske skabninger… og hvor de findes) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fantastic Beasts and Where To Find Them (Fantastiske skabninger… og hvor de findes) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fantastic Beasts and Where To Find Them herunder:Fra premieredatoen (27. september, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Fantastic Beasts and Where To Find Them (Fantastiske skabninger… og hvor de findes) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Fantastic Beasts and Where To Find Them stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar