Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fantastic Beasts and Where To Find Them

Fantastic Beasts and Where To Find Them

27/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Fantastic Beasts and Where To Find Them på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: David Yates
Skuespillere: Eddie Redmayne, Sam Redford, Scott Goldman, Tim Bentinck
Spilletid: 132 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Khmer
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Under et besøg i New York i 1926 afdækker den modige og excentriske troldmand Newt Scamander en skummel plan, der truer troldmandsfællesskabet.


Se Fantastic Beasts and Where To Find Them på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fantastic Beasts and Where To Find Them (Fantastiske skabninger… og hvor de findes) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fantastic Beasts and Where To Find Them (Fantastiske skabninger… og hvor de findes) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fantastic Beasts and Where To Find Them herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fantastic Beasts and Where To Find Them (Fantastiske skabninger… og hvor de findes) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fantastic Beasts and Where To Find Them stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar