Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

07/09/2019 | Flixfilm

Se Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: David Yates
Skuespillere: Johnny Depp, Kevin Guthrie, Carmen Ejogo, Wolf Roth
Spilletid: 134 min
Land: UK, USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Den mørke troldmand Grindelwald vinder terræn, og Dumbledore hverver Newt Scamander til at opspore en teenagedreng, hvis mystiske lidelse måske kan vende lykken.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser) havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar