Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fantastic Four

Fantastic Four

07/06/2014 | Flixfilm

Se Fantastic Four på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Action, Adventure, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Tim Story
Skuespillere: Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans, Michael Chiklis
Spilletid: 106 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Under en rumrejse bliver fire videnskabsmænd forandret af kosmiske stråler. Sammen skal disse fantastiske fire nu forpurre Dr. Dooms onde planer.


Se Fantastic Four på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFantastic Four havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fantastic Four ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fantastic Four herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fantastic Four er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fantastic Four stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar