Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fantastic Four

Fantastic Four

07/06/2014 | Flixfilm

Fantastic Four på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Tim Story
Skuespillere: Ioan Gruffudd, Michael Chiklis, Chris Evans
Spilletid: 106 min
Land: Germany, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Under en rumrejse bliver fire videnskabsmænd forandret af kosmiske stråler. Sammen skal disse fantastiske fire nu forpurre Dr. Dooms onde planer.

Fantastic Four havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fantastic Four på YouTube.Se Fantastic Four på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fantastic Four ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fantastic Four stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fantastic Four, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fantastic Four er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar