Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fantastic Fungi

Fantastic Fungi

28/07/2021 | Flixfilm

Fantastic Fungi på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Louie Schwartzberg
Skuespillere: Brie Larson, Andrew Weil, Giuliana Furci
Spilletid: 81 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Dyk med ned i svampenes magiske verden, lige fra svampe, der fjerner olieudslip, til netværk af underjordiske svampesporer, som hjælper træerne med at kommunikere.Se Fantastic Fungi på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fantastic Fungi havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fantastic Fungi på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Fantastic Fungi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fantastic Fungi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fantastic Fungi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fantastic Fungi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar