Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fantastic Mr. Fox

Fantastic Mr. Fox

15/05/2023 | Flixfilm

Fantastic Mr. Fox på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Wes Anderson
Skuespillere: George Clooney, Meryl Streep, Bill Murray
Spilletid: 87 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Da hr. Rævs togter på omkringliggende gårde fremkalder bøndernes vrede, må han foregribe mændenes stadig mere ekstreme planer for at fange ham.Se Fantastic Mr. Fox på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fantastic Mr. Fox havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fantastic Mr. Fox på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Fantastic Mr. Fox ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fantastic Mr. Fox stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fantastic Mr. Fox, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fantastic Mr. Fox er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar