Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fantasy-filmen ‘Damsel’ med Millie Bobby Brown får første teaser

Fantasy-filmen ‘Damsel’ med Millie Bobby Brown får første teaser

12/11/2023 | Flixfilm

I forbindelse med Netflix’ årlige begivenhed Geeked Week 2023, hvor streamingtjenesten løfter sløret på en lang række kommende film og serier, har Netflix udsendt første teaser til fantasy filmen ‘Damsel’, som har ‘Stranger Things’-stjernen Millie Bobby Brown i hovedrollen.

‘Damsel’ handler om en pligtopfyldende, ugift kvinde (Brown), der accepterer at gifte sig med en smuk prins (Nick Robinson) — kun for at opdage, at det hele var en fælde: Den kongelige familie rekrutterede hende som et offer for at afdrage en gammel gæld.

Hun bliver derefter kastet ind i en hule med en ildsprudende drage, og er udelukkende afhængig af sin snarrådighed og vilje til at overleve.

Se teaseren nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Damsel’ er instrueres af den Oscar-nominerede Juan Carlos Fresnadillo (’28 Weeks Later’, ‘Intruders’) og byder på foruden Millie Bobby Brown, på en lang række stjerne navne som Angela Bassett (‘Black Panther: Wakanda Forever’), Robin Wright (‘House of Cards‘) og Ray Winstone (‘Black Widow’).

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i december 2023

Filmen var oprindelig programsat til at udkomme i oktober i år, men som så mange andre film og serie-produktioner, blev hele planen forsinket da Hollywood skuespillerne og manuskriptforfatterne endte i strejke.

‘Damsel’ har endnu ikke fået en ny premieredato – andet end at det bliver i 2024.
Skriv kommentar