Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fantasy Island

Fantasy Island

17/01/2022 | Flixfilm

Fantasy Island på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Fantasy, Horror, Mystery
Instruktion: Jeff Wadlow
Skuespillere: Michael Peña, Maggie Q, Lucy Hale
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: På et feriested på en mystisk ø lover værten at opfylde flere af gæsternes fantasier – men deres besøg bliver forvandlet til en mareridtsagtig kamp for at overleve.

Fantasy Island havde premiere på Netflix Danmark den 17. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fantasy Island på YouTube.Se Fantasy Island på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fantasy Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fantasy Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fantasy Island, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fantasy Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar