Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fantozzi subisce ancora

Fantozzi subisce ancora

31/03/2021 | Flixfilm

Se Fantozzi subisce ancora på Netflix

Produktionsår: 1983
Genre: Comedy
Instruktion: Neri Parenti
Skuespillere: Paolo Villaggio, Anna Mazzamauro, Milena Vukotic
Spilletid: 85 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Fantozzi, der forfølges af uheld, hører om sin datters graviditet, hvilket fører til en lang række uheldige begivenheder, bl.a. en uventet operation.

Fantozzi subisce ancora havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fantozzi subisce ancora på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fantozzi subisce ancora ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fantozzi subisce ancora stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fantozzi subisce ancora, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fantozzi subisce ancora er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar