Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Far From Here

Far From Here

10/03/2021 | Flixfilm

Se Far From Here på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Short, Adventure
Instruktion: Mia Moss
Skuespillere: Austin Hewitt, Katie Potter, Cecelia Staab
Spilletid: 8 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En ingeniør scorer drømmejobbet i Rumænien, hvilket fører til en ægteskabelig krise, da flytningen giver hendes mand hjemve og bremser hans spirende forfatterkarriere.

Far From Here havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Far From Here på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Far From Here ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Far From Here stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Far From Here, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Far From Here er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar