Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Far From Here

Far From Here

10/03/2021 | Flixfilm

Far From Here på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama
Instruktion: James Pillion
Skuespillere: Maia Morgenstern, Shuang Hu, Maria Dinulescu
Spilletid: 93 min
Land: Romania
Sprog: English, Romanian
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En ingeniør scorer drømmejobbet i Rumænien, hvilket fører til en ægteskabelig krise, da flytningen giver hendes mand hjemve og bremser hans spirende forfatterkarriere.Se Far From Here på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Far From Here havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Far From Here på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Far From Here ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Far From Here stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Far From Here, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Far From Here er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar