Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage

05/12/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Onkel Anders' sure tvilling Sofus vender hjem fra Australien med en ko og melder den til en malkekonkurrence. Far og børnene gør, hvad de kan, for at vinde Sofus' hjerte.


Se Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage herunder:Fra premieredatoen (5. december, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar