Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage

Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage

05/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Onkel Anders' sure tvilling Sofus vender hjem fra Australien med en ko og melder den til en malkekonkurrence. Far og børnene gør, hvad de kan, for at vinde Sofus' hjerte.


Se Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar