Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Far til fire: På hjemmebane

Far til fire: På hjemmebane

01/12/2020 | Flixfilm

Far til fire: På hjemmebane på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Hjemmets vante rutiner er gradvist ved at gå i opløsning. Og midt i det hele bliver Per væk, og en eftersøgning sættes i gang.

Far til fire: På hjemmebane havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Far til fire: På hjemmebane på YouTube.Se Far til fire: På hjemmebane på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Far til fire: På hjemmebane ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Far til fire: På hjemmebane stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Far til fire: På hjemmebane, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Far til fire: På hjemmebane er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar