Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Far til fire på toppen

Far til fire på toppen

12/12/2021 | Flixfilm

Far til fire på toppen på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En far tager et nyt job for at redde sin familie. Der er bare et enkelt problem: Jobbet er på 27. etage, og han har forfærdelig højdeskræk.

Far til fire på toppen havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Far til fire på toppen på YouTube.Se Far til fire på toppen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Far til fire på toppen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Far til fire på toppen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Far til fire på toppen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Far til fire på toppen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar