Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Far til fire på toppen

Far til fire på toppen

09/12/2019 | Flixfilm

Se Far til fire på toppen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En far tager et nyt job for at redde sin familie. Der er bare et enkelt problem: Jobbet er på 27. etage, og han har forfærdelig højdeskræk.


Se Far til fire på toppen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Far til fire på toppen havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Far til fire på toppen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Far til fire på toppen:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Far til fire på toppen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Far til fire på toppen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar