Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Far til fire’s vilde ferie

Far til fire’s vilde ferie

12/12/2021 | Flixfilm

Far til fire’s vilde ferie på Netflix

Produktionsår: 1956
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Alice O'Fredericks
Skuespillere: Peter Malberg, Karl Stegger, Birgitte Price
Spilletid: 95 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En familieferie ved Vadehavet løber af sporet, da en far bliver beskyldt for tyveri. Nu må hele klanen stå sammen for at finde de rigtige forbrydere.

Far til fire’s vilde ferie havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Far til fire’s vilde ferie på YouTube.Se Far til fire’s vilde ferie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Far til fire’s vilde ferie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Far til fire’s vilde ferie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Far til fire’s vilde ferie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Far til fire’s vilde ferie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar