Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Far til fire’s vilde ferie

Far til fire’s vilde ferie

15/12/2018 | Flixfilm

Se Far til fire’s vilde ferie på Netflix

Indspilningsår: 1956
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Alice O'Fredericks
Skuespillere: Peter Malberg, Karl Stegger, Birgitte Price, Ib Mossin
Spilletid: 95 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En familieferie ved Vadehavet løber af sporet, da en far bliver beskyldt for tyveri. Nu må hele klanen stå sammen for at finde de rigtige forbrydere.

Far til fire’s vilde ferie havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Far til fire’s vilde ferie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Far til fire’s vilde ferie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Far til fire’s vilde ferie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Far til fire’s vilde ferie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Far til fire’s vilde ferie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar