Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Farce

06/06/2019 | Flixfilm

Se Farce på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy
Instruktør: Donald Dowd
Skuespillere: Greg Johnson, Sarah Jones, Peter A. Luna, Isabel Oli
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En skønhedsekspert, en narkohandler og en klodset revolutionær ender i kløerne på en ekstremistisk gruppering, efter de har mødt hinanden på et fly til Libanon.


Se Farce på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFarce havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Farce ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Farce herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Farce er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Farce stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar