Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fariña

03/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Fariña på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I 1980'ernes Galicien i Spanien får en ung fisker succes som kokainsmugler, da han giver latinamerikanske leverandører en indgang til Europa.


Se Fariña på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fariña (Cocaine Coast) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fariña (Cocaine Coast) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fariña herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fariña (Cocaine Coast) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fariña (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar