Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fariña

03/08/2018 | Flixfilm

Se Fariña på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I 1980'ernes Galicien i Spanien får en ung fisker succes som kokainsmugler, da han giver latinamerikanske leverandører en indgang til Europa.


Se Fariña på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFariña (Cocaine Coast) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fariña (Cocaine Coast) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fariña herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fariña (Cocaine Coast) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fariña (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar