Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Farmageddon

Farmageddon

01/06/2021 | Flixfilm

Farmageddon på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Documentary, News
Instruktion: Kristin Canty
Skuespillere: Linda Faillace, Adam Helfer, Mark McAfee
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Farmageddon fortæller historien om, hvordan nogle landbrug producerede sunde, sikre produkter til deres lokalsamfund, men blev tvunget til at stoppe.Se Farmageddon på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Farmageddon havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Farmageddon på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Farmageddon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Farmageddon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Farmageddon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Farmageddon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar