Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Farmand

01/09/2023 | Flixfilm

Farmand på Netflix

Produktionsår: 1968
Genre: Comedy, Family, Romance
Instruktion: Ebbe Langberg
Skuespillere: Ebbe Langberg, Vivi Bach, Mike Pierre
Spilletid: 87 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En enkemand har det perfekt: Et godt job, to gode venner og et barnebarn på vej. Men hans venner mener, at der er plads til én ting mere – kærlighed.Se Farmand på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Farmand havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Farmand på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Farmand ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Farmand stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Farmand, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Farmand er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar