Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Farscape

26/11/2013 | 1 kommentar

Se Farscape på Netflix

Indspilningsår: 1999–2003
Genre: Adventure, Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ben Browder, Claudia Black, Anthony Simcoe, Lani John Tupu
Spilletid: 50 min
Land: Australia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: En astronaut kastes tværs igennem kosmos og søger tilflugt om bord på et levende fartøj, der er beboet af rumvæsner, som er på flugt fra en tyrannisk militærstyrke.


Se Farscape på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Farscape havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Farscape ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Farscape herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Farscape er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Farscape stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Farscape

  1. Erik Larsen - kl. 14:34, 03-03-2019:

    Hej Netflix
    Jeg synenes at Farscape er en af de bedste scionfiktion serier der er lavet, men da i havde den på programmet manglede der lige den afsluttende miniserie Peacekeepers War, så det ville da være dejligt ,hvis i ville få den på programmet igen, i hele længden.
    Mvh Erik Larsen

    Skriv kommentar