Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Farvel Falkenberg

Farvel Falkenberg

01/09/2023 | Flixfilm

Farvel Falkenberg på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fem barndomsvenner med forskellige syn på fremtiden forsøger at få styr på voksenlivet og tilbringer en sidste sommer sammen i deres hjemby ved havet.Se Farvel Falkenberg på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Farvel Falkenberg havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Farvel Falkenberg på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Farvel Falkenberg ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Farvel Falkenberg stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Farvel Falkenberg, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Farvel Falkenberg er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar