Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Farvel, min ven

Farvel, min ven

14/05/2023 | Flixfilm

Farvel, min ven på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter et mislykket røveri arbejder to tidligere soldater sammen for at undslippe en låst bankboks – og en endnu vanskeligere situation på den anden side.Se Farvel, min ven på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Farvel, min ven havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Farvel, min ven på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Farvel, min ven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Farvel, min ven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Farvel, min ven, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Farvel, min ven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar