Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fary: Hexagone

Fary: Hexagone

16/04/2020 | Flixfilm

Fary: Hexagone på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Fary
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Komikeren Fary går i dybden med sine personlige erfaringer med identitet og kultur i Frankrig i dette første afsnit af en standup-special i to dele.

Fary: Hexagone (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fary: Hexagone på YouTube.Se Fary: Hexagone på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fary: Hexagone (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fary: Hexagone (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fary: Hexagone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fary: Hexagone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar