Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fary Is the New Black

Fary Is the New Black

04/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Fary Is the New Black på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Richard Valverde
Skuespillere: Fary
Spilletid: 74 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Bevæbnet med jokes, nye perspektiver og masser af stil fortæller den franske komiker Fary om alt fra dating til stereotyper og meget mere i dette eksklusive show.


Se Fary Is the New Black på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fary Is the New Black havde premiere på Netflix Danmark den 4. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fary Is the New Black ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fary Is the New Black herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fary Is the New Black er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fary Is the New Black stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar