Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Farzar

15/07/2022 | Flixfilm

Farzar på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: David Kaye, Jerry Minor, Lance Reddick
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Prins Fichael bor i en menneskekoloni i rummet og sværger, at han vil fjerne alt ondt fra planeten – men han opdager, at hans far er den største forbryder af dem alle.

Farzar (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Farzar på YouTube.Se Farzar på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Farzar (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Farzar (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Farzar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Farzar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar