Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fasandræberne

Fasandræberne

12/12/2021 | Flixfilm

Fasandræberne på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efterforskeren Mørck genåbner en 20 år gammel sag om to myrdede tvillinger på en fin kostskole og finder et nyt vidne, som onde kræfter vil have lukket munden på.

Fasandræberne (Department Q: The Absent One) havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fasandræberne på YouTube.Se Fasandræberne på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fasandræberne (Department Q: The Absent One) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fasandræberne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fasandræberne, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fasandræberne (Department Q: The Absent One) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar