Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fasandræberne

Fasandræberne

08/12/2019 | Ingen kommentarer

Se Fasandræberne på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efterforskeren Mørck genåbner en 20 år gammel sag om to myrdede tvillinger på en fin kostskole og finder et nyt vidne, som onde kræfter vil have lukket munden på.


Se Fasandræberne på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fasandræberne (Department Q: The Absent One) havde premiere på Netflix Danmark den 8. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fasandræberne (Department Q: The Absent One) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fasandræberne herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fasandræberne (Department Q: The Absent One) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fasandræberne stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar