Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fashion Chicks

Fashion Chicks

17/04/2022 | Flixfilm

Fashion Chicks på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Jonathan Elbers
Skuespillere: Victoria Koblenko, Dorien Rose Duinker, Renée Fokker
Spilletid: 90 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En indadvendt kvinde skaber et online alter ego for at starte en succesrig modeblog, men det giver problemer, da hendes to vidt forskellige liv begynder at støde sammen.

Fashion Chicks havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fashion Chicks på YouTube.Se Fashion Chicks på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fashion Chicks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fashion Chicks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fashion Chicks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fashion Chicks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar