Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fast & Feel Love

Fast & Feel Love

05/08/2022 | Flixfilm

Fast & Feel Love på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Comedy, Drama
Instruktion: Nawapol Thamrongrattanarit
Skuespillere: Nat Kitcharit, Urassaya Sperbund, Anusara Korsamphan
Spilletid: 132 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: N/A

Handling: Han er mester i at stable kopper og kæmper for at holde fast i sit forsømte kærlighedsliv, mens han forsvarer sin titel som den hurtigste kopstabler i verden.

Fast & Feel Love havde premiere på Netflix Danmark den 5. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fast & Feel Love på YouTube.Se Fast & Feel Love på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fast & Feel Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fast & Feel Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fast & Feel Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fast & Feel Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar