Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fast Food Nation

Fast Food Nation

01/12/2013 | Flixfilm

Se Fast Food Nation på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Richard Linklater
Skuespillere: Wilmer Valderrama, Catalina Sandino Moreno, Ana Claudia Talancón, Juan Carlos Serrán
Spilletid: 116 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Hver dag aflægger 1/4 af alle voksne amerikanere et besøg på en fast food restaurant. Det vil sige i omegnen af 60 millioner mennesker - om dagen!


Se Fast Food Nation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFast Food Nation havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fast Food Nation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fast Food Nation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fast Food Nation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fast Food Nation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar