Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Furious 6

Furious 6

01/03/2019

Se Furious 6 på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: Justin Lin
Skuespillere: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster
Spilletid: 130 min
Land: USA, Japan, Spain, UK
Sprog: English, Spanish, Russian, Japanese, Cantonese, Dutch
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Gaderaceren Dominic Toretto og hans venner får igen brug for deres vilde køreevner, da de deltager i et røveri, der sender dem gennem gaderne i Europa i en rasende fart.


Se Furious 6 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Furious 6 Fast and Furious 6 havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Furious 6 Fast and Furious 6 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Furious 6 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Furious 6 Fast and Furious 6 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Furious 6 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar