Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

09/03/2021 | Flixfilm

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Short, Crime
Instruktion: Furkan Basaran
Skuespillere: Furkan Basaran, Burak Duran, Hasan Eltutan
Spilletid: N/A
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da agenten Luke Hobbs bliver sendt til England for at stoppe et farligt biovåben, tvinges han til at arbejde sammen med sin gamle fjende, lejesoldaten Deckard Shaw.Se Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar