Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fast and Furious Spy Racers

Fast and Furious Spy Racers

26/12/2019 | Flixfilm

Se Fast and Furious Spy Racers på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Et statsligt agentur rekrutterer teenagekøreren Tony Toretto og hans adrenalinjunkievenner til at infiltrere en kriminel gaderacebande som undercoveragenter.


Se Fast and Furious Spy Racers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fast and Furious Spy Racers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fast and Furious Spy Racers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Fast and Furious Spy Racers:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fast and Furious Spy Racers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fast and Furious Spy Racers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Fast and Furious Spy Racers

  1. Harbl - kl. 11:24, 30-12-2019:

    Serien absolut INGEN bad om. 🤣

    Skriv kommentar