Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fast & Furious

Fast & Furious

17/04/2020 | Flixfilm

Se Fast & Furious på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Short, Sci-Fi
Instruktør: Chin Yu
Skuespillere: Chin Yu, DaYoung 'Dada' Kim, Sou Chang, Jimmy York
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Flygtningen Dom Toretto slutter sig sammen med ærkefjenden Brian O'Conner for at gå op imod den fælles fjende i denne hæsblæsende film fra gaderæs-filmserien.

Fast & Furious havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fast & Furious på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fast & Furious ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fast & Furious stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fast & Furious, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fast & Furious er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar