Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fast Times at Ridgemont High

Fast Times at Ridgemont High

04/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Fast Times at Ridgemont High på Netflix

Indspilningsår: 1982
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Amy Heckerling
Skuespillere: Sean Penn, Jennifer Jason Leigh, Judge Reinhold, Robert Romanus
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.2

Resumé: Drejebogsforfatteren Cameron Crowes klassiske film om en gruppe gymnasieelevers op- og nedture i løbet af ét år i 80'erne, inden de træder ind i de voksnes rækker.


Se Fast Times at Ridgemont High på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fast Times at Ridgemont High (Øl, fis og rockmusik) havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fast Times at Ridgemont High (Øl, fis og rockmusik) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fast Times at Ridgemont High herunder:Fra premieredatoen (4. august, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Fast Times at Ridgemont High (Øl, fis og rockmusik) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Fast Times at Ridgemont High stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore