Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fast Times at Ridgemont High

Fast Times at Ridgemont High

04/08/2018 | Flixfilm

Se Fast Times at Ridgemont High på Netflix

Indspilningsår: 1982
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Amy Heckerling
Skuespillere: Sean Penn, Jennifer Jason Leigh, Judge Reinhold, Robert Romanus
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Drejebogsforfatteren Cameron Crowes klassiske film om en gruppe gymnasieelevers op- og nedture i løbet af ét år i 80'erne, inden de træder ind i de voksnes rækker.

Fast Times at Ridgemont High (Øl, fis og rockmusik) havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fast Times at Ridgemont High på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fast Times at Ridgemont High (Øl, fis og rockmusik) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fast Times at Ridgemont High stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fast Times at Ridgemont High, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fast Times at Ridgemont High (Øl, fis og rockmusik) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar