Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fastest Car

Fastest Car

20/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Fastest Car på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Fabian Arroyo, Allen Busby, Emelia Hartford, Erron Jackson
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Førerne af eksotiske superbiler sætter rygtet på spil mod bedragerisk hurtige standardbiler, der er bygget og ombygget af rigtige mekaniknørder.


Se Fastest Car på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fastest Car (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fastest Car (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fastest Car herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fastest Car er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fastest Car (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar