Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fastest Car

Fastest Car

20/09/2019 | Flixfilm

Se Fastest Car på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lisa Clark, Fabian Arroyo, Allen Busby, Emelia Hartford
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Førerne af eksotiske superbiler sætter rygtet på spil mod bedragerisk hurtige standardbiler, der er bygget og ombygget af rigtige mekaniknørder.

Fastest Car (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fastest Car på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fastest Car (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fastest Car er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fastest Car (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar