Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fat Albert

Fat Albert

15/02/2018 | Flixfilm

Se Fat Albert på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy, Romance
Instruktør: Joel Zwick
Skuespillere: Kenan Thompson, Kyla Pratt, Dania Ramirez, Shedrack Anderson III
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: Denne filmatisering af tegnefilmserien fra 1970'erne følger den tykke Albert, da han bliver trukket ind i den virkelige verden for at hjælpe en deprimeret teenager.


Se Fat Albert på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fat Albert havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fat Albert ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Fat Albert:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fat Albert er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fat Albert stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar