Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fat, Sick & Nearly Dead 2

Fat, Sick & Nearly Dead 2

18/03/2015 | Flixfilm

Fat, Sick & Nearly Dead 2 på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktion: Joe Cross, Kurt Engfehr
Skuespillere: Joe Cross, Amy Badberg, Merv Cross
Spilletid: 97 min
Land: Australia, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Med hjælp fra eksperterne beskriver Joe Cross, hvordan ændringer i madvaner og livsstil kan hjælpe andre med at opnå samme vægttab og bedre helbred som han selv.

Fat, Sick & Nearly Dead 2 havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fat, Sick & Nearly Dead 2 på YouTube.Se Fat, Sick & Nearly Dead 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fat, Sick & Nearly Dead 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fat, Sick & Nearly Dead 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fat, Sick & Nearly Dead 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fat, Sick & Nearly Dead 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar