Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fat, Sick & Nearly Dead

Fat, Sick & Nearly Dead

01/09/2014 | Flixfilm

Se Fat, Sick & Nearly Dead på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktør: Joe Cross, Kurt Engfehr
Skuespillere: Joe Cross, Amy Badberg, Merv Cross, Virginia Cross
Spilletid: 97 min
Land: Australia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: To mænd, hvis kroppe er ødelagte af steroider, overvægt og sygdomme, dokumenterer deres strenge kur til at få helbredet tilbage.


Se Fat, Sick & Nearly Dead på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFat, Sick & Nearly Dead havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fat, Sick & Nearly Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fat, Sick & Nearly Dead herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fat, Sick & Nearly Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fat, Sick & Nearly Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar