Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fat, Sick & Nearly Dead

Fat, Sick & Nearly Dead

01/09/2014 | Flixfilm

Fat, Sick & Nearly Dead på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktion: Joe Cross, Kurt Engfehr
Skuespillere: Joe Cross, Amy Badberg, Merv Cross
Spilletid: 97 min
Land: Australia, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: To mænd, hvis kroppe er ødelagte af steroider, overvægt og sygdomme, dokumenterer deres strenge kur til at få helbredet tilbage.Se Fat, Sick & Nearly Dead på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fat, Sick & Nearly Dead havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fat, Sick & Nearly Dead på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Fat, Sick & Nearly Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fat, Sick & Nearly Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fat, Sick & Nearly Dead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fat, Sick & Nearly Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar