Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fatal Affair

Fatal Affair

16/07/2020 | Flixfilm

Se Fatal Affair på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Peter Sullivan
Skuespillere: Nia Long, Omar Epps, Stephen Bishop, Aubrey Cleland
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Beskrivelse: En advokat bliver fanget i en skræmmende kattens leg med musen, da en drink med en gammel ven fører til en besættelse, som bringer alle, hun elsker, i farezonen.


Se Fatal Affair på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fatal Affair havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fatal Affair ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Fatal Affair:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fatal Affair er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fatal Affair stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar