Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fatal Affair

Fatal Affair

16/07/2020 | Flixfilm

Fatal Affair på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Thriller
Instruktion: Peter Sullivan
Skuespillere: Nia Long, Omar Epps, Stephen Bishop
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: En advokat bliver fanget i en skræmmende kattens leg med musen, da en drink med en gammel ven fører til en besættelse, som bringer alle, hun elsker, i farezonen.

Fatal Affair havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fatal Affair på YouTube.Se Fatal Affair på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fatal Affair ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fatal Affair stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fatal Affair, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fatal Affair er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar