Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fatal Attraction

Fatal Attraction

28/02/2017 | Flixfilm

Se Fatal Attraction på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Ved hjælp af interviews og arkivfilm viser denne serie, som er bygget over virkelige forbrydelser, en række episoder, hvor romancer er gået skævt og er blevet farlige.


Se Fatal Attraction på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFatal Attraction (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fatal Attraction (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fatal Attraction herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fatal Attraction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fatal Attraction (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar