Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fatal Attraction

Fatal Attraction

28/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Fatal Attraction på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Ved hjælp af interviews og arkivfilm viser denne serie, som er bygget over virkelige forbrydelser, en række episoder, hvor romancer er gået skævt og er blevet farlige.


Se Fatal Attraction på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fatal Attraction (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fatal Attraction (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fatal Attraction herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fatal Attraction er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fatal Attraction (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar