Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fatal Attraction

Fatal Attraction

30/09/2016 | Flixfilm

Se Fatal Attraction på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Adrian Lyne
Skuespillere: Michael Douglas, Glenn Close, Anne Archer, Ellen Latzen
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Gifte Dans indiskretion rammer ham som en boomerang, da Alex, den kvinde, han havde en weekendromance med, nægter at give slip.


Se Fatal Attraction på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFatal Attraction havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fatal Attraction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fatal Attraction herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fatal Attraction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fatal Attraction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar