Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fatal Justice

Fatal Justice

30/08/2014 | Flixfilm

Se Fatal Justice på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Gerald Cain
Skuespillere: Joe Estevez, Suzanne Ager, Richard Folmer, Tom Bertino
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Da hendes elskede 12-årige niece ligger i koma efter et røverisk overfald, indleder Karen Donovan et hævntogt.


Se Fatal Justice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFatal Justice havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fatal Justice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fatal Justice herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fatal Justice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fatal Justice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar