Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fate/Apocrypha

Fate/Apocrypha

01/04/2018 | Flixfilm

Fate/Apocrypha på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tyveriet af den store gral fra Fuyuki City fører til en splintret tidslinje, hvori krigen om den store hellige gral udkæmpes med hidtil uset kraft.

Fate/Apocrypha (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fate/Apocrypha på YouTube.Se Fate/Apocrypha på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fate/Apocrypha (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fate/Apocrypha (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fate/Apocrypha, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fate/Apocrypha er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Fate/Apocrypha

  1. Jesper - kl. 13:25, 03-12-2017:

    Fate/Apocrypha

    super, serie er selv glad for anime serier og håber på der kommer flere, ser dem bland andet fra crunchyroll

  2. Kim M. - kl. 19:54, 04-12-2017:

    Super god serie, jeg finder den ganske interesant og glæder mig en del til at der kommer flere ligende denne på Netflix.

    Jeg håber dog også vi ser Mere til Karakteren Sig/Zig, da han helt klart var en af mine favoritter.

Skriv kommentar