Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fate/EXTRA Last Encore

Fate/EXTRA Last Encore

30/10/2018 | Flixfilm

Se Fate/EXTRA Last Encore på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Hakuno Kishinami befinder sig midt i en krig om Den Hellige Gral uden at kunne huske, hvordan han endte der. Han må kæmpe for at overleve gennem sin forvirring.



Se Fate/EXTRA Last Encore på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fate/EXTRA Last Encore (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fate/EXTRA Last Encore (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Fate/EXTRA Last Encore:




Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fate/EXTRA Last Encore er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fate/EXTRA Last Encore (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar