Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fate/EXTRA Last Encore

Fate/EXTRA Last Encore

30/10/2018 | Flixfilm

Se Fate/EXTRA Last Encore på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Hakuno Kishinami befinder sig midt i en krig om Den Hellige Gral uden at kunne huske, hvordan han endte der. Han må kæmpe for at overleve gennem sin forvirring.

Fate/EXTRA Last Encore (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fate/EXTRA Last Encore på YouTube.Se Fate/EXTRA Last Encore på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fate/EXTRA Last Encore (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fate/EXTRA Last Encore (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fate/EXTRA Last Encore, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fate/EXTRA Last Encore er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar