Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fate/Grand Order -First Order-

Fate/Grand Order -First Order-

01/07/2018 | Flixfilm

Se Fate/Grand Order -First Order- på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da man finder ud af, at menneskeheden står over for udryddelse, sendes en ny rekrut fra Chaldea Security-organisationen tilbage i tiden i et forsøg på at redde fremtiden.

Fate/Grand Order -First Order- havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fate/Grand Order -First Order- på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fate/Grand Order -First Order- ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fate/Grand Order -First Order- stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fate/Grand Order -First Order-, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fate/Grand Order -First Order- er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar