Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fate/Grand Order -First Order-

Fate/Grand Order -First Order-

01/07/2018

Se Fate/Grand Order -First Order- på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da man finder ud af, at menneskeheden står over for udryddelse, sendes en ny rekrut fra Chaldea Security-organisationen tilbage i tiden i et forsøg på at redde fremtiden.


Se Fate/Grand Order -First Order- på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fate/Grand Order -First Order- havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Fate/Grand Order -First Order- ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fate/Grand Order -First Order- herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fate/Grand Order -First Order- er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fate/Grand Order -First Order- stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar