Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fate/Grand Order -First Order-

Fate/Grand Order -First Order-

01/07/2018 | Flixfilm

Se Fate/Grand Order -First Order- på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da man finder ud af, at menneskeheden står over for udryddelse, sendes en ny rekrut fra Chaldea Security-organisationen tilbage i tiden i et forsøg på at redde fremtiden.


Se Fate/Grand Order -First Order- på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFate/Grand Order -First Order- havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fate/Grand Order -First Order- ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fate/Grand Order -First Order- herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fate/Grand Order -First Order- er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fate/Grand Order -First Order- stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar